"Het nieuws van Anculus"
 > Nieuws > Nieuws
Duurzame en Gezonde Scholen Congres
Op 9 November is het dan zover, het Duurzame en Gezonde Scholen Congres 2022. Als hoofdsponsor nodigen we onderwijsinstellingen graag uit en bieden wij onze relaties een extra korting aan.

Zelf verzorgen we o.a. 2 sessies:

● 11:20 - 12:00 Integraal beheer van de vastgoedportefeuille, wel zo duurzaam.
● 13:45 - 14:25 Duurzame renovatie, hoe doe je dat nou?

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: info@anculus.nl / 040 - 246 23 57

Het is nu regeren met schaarste
Voorafgaand aan het duurzame en gezonde scholen congres is het inteveriew "het is nu regen met schaarste" verschenen. In dit interview geven Nicole en Frank al een voorproefje op het evenement en delen ze hun visie op het verduurzamen van het onderwijslandschap.

Het interview is terug te vinden middels deze Link

Duurzame en Gezonde Scholen Congres
Financiering, opdrachtgeverschap, energievoorzieningen, samenwerking; alles waarmee concrete stappen te zetten zijn om jouw school duurzaam en gezond te maken, komt aan bod. Bovendien kom je niet alleen naar het congres om te luisteren. In een reeks interactieve sessies kun je samen met sprekers en deelnemers, bestaande uit gemeentes, schoolbesturen, architecten, installateurs en meer, werken aan concrete opgaven om stappen te zetten in onderwijshuisvesting. Ook bezoek je diverse stands van onze partners om de nieuwste ontwikkelingen te volgen.

Het congres vindt plaats op 9 november 2022 in congrescentrum Lumen te Zwolle van 10:00 tot 17:30 uur.