"Anculus; voor primair & voortgezet onderwijs"
"Natuurlijk stellen wij Meerjaren onderhoudsplannen op"
"Ook voor (Europese) aanbestedingen"
""Natuurlijk stellen wij Meerjaren onderhoudsplannen op""
"Uitgavenreductie door koers, procesinrichting en inkoopbeleid"
Op zoek naar professionals!

Wil jij deel uitmaken van een hecht team in een gemoedelijke (Brabantse) omgeving? En wil jij samen met jouw collega's schoolbesturen, onderwijsinstellingen en kinderopvangcentra helpen en ontzorgen? Dan komen wij graag in contact met jou!

Anculus is een professioneel adviesbureau voor vastgoed en facilities. Anculus kent goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en volgt het Cao van Architectenbureaus. De organisatie wordt gekenmerkt door mensen die elke dag het verschil willen maken in het belang van het onderwijs. In een informele en gezellige sfeer met Brabantse inslag werken we aan mooie uitdagende projecten en behalen we mooie resultaten. Bij onze klanten werk je in een omgeving waar onze toegevoegde waarde niet enkel wordt gezien maar wordt gewaardeerd door langdurige klantrelaties. Anculus staat voor professionaliteit vanuit een maatschappelijke betrokkenheid.

Sollicitatie

Ben je enthousiast over een van deze onderstaande vacatures,
stuur dan je cv en motivatie naar:
Frank van Vilsteren,
Algemeen Directeur Anculus b.v.
Voor meer informatie kun je tevens contact opnemen met Jolanda Guis via personeel@anculus.nl of telefonisch 085-4899297


Middels onderstaande button zijn de uitgebreide vacature teksten te lezen per functie. Solliciteren kan ook via deze site druk hiervoor op de laatste button in de onderstaande rij.

Trainee vastgoedJurist (aanbestedings- & contractrecht)Vastgoedadviseur (Jr)Projectleider InstallatietechniekBouwkundigspecialist/ assistent projectleider VSR-Controleur / ServiceMeldpuntmedewerkerMedewerker Marketing & SalesSolliciteren via deze button ››