"Natuurlijk stellen wij Meerjaren onderhoudsplannen op"
"Duurzaamheid moet gewoon"
"Ook voor (Europese) aanbestedingen"
"Anculus; voor primair & voortgezet onderwijs"
"Wat als het geld naar het primaire proces moet gaan; Het onderwijs."
Altijd op zoek naar professionals!

Wil jij deel uitmaken van een hecht team, in een gemoedelijke (Brabantse) omgeving? En wil jij samen met jouw collega's schoolbesturen, onderwijsinstellingen en kinderopvangcentra helpen en ontzorgen? Dan komen wij graag in contact met jou!

Anculus is een professioneel adviesbureau voor vastgoed en facilities. Anculus kent goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en volgt het cao van Architectenbureaus. De organisatie wordt gekenmerkt door mensen die elke dag het verschil willen maken in het belang van het onderwijs. In een informele en gezellige sfeer met Brabantse inslag werken we aan mooie uitdagende projecten en behalen we mooie resultaten. Bij onze klanten werk je in een omgeving waar onze toegevoegde waarde niet enkel wordt gezien maar wordt gewaardeerd door langdurige klantrelaties. Anculus staat voor professionaliteit vanuit een maatschappelijke betrokkenheid.

Open Sollicitatie
Ben je geïnteresseerd geraakt in Anculus en wil je graag kennismaken? Stuur dan een bericht met je cv naar personeel@anculus.nl, gericht aan onze HR-adviseur Mihaela Patrasca.

Je kan ook voor meer informatie contact met haar opnemen, of bellen naar het nummer 040-2462357.

Anculus erkend leerbedrijf
Wil je tijdens je stage werken bij Anculus? Anculus is ook een Erkend leerbedrijf en bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het MBO en HBO.

Vacatures

Inspecteur NEN2767 / bouwkundig specialist Assistent VastgoedbeheerderFacilitair adviseur inkoop/aanbestedingen (32/40 uur)