"Anculus; voor primair & voortgezet onderwijs"
"Duurzaamheid moet gewoon"
""Natuurlijk stellen wij Meerjaren onderhoudsplannen op""
"Ook voor (Europese) aanbestedingen"
Op zoek naar professionals!

Wil jij deel uitmaken van een hecht team in een gemoedelijke (Brabantse) omgeving? En wil jij samen met jouw collega's schoolbesturen, onderwijsinstellingen en kinderopvangcentra helpen en ontzorgen? Dan komen wij graag in contact met jou!

Anculus is een professioneel adviesbureau voor vastgoed en facilities. Anculus kent goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en volgt het Cao van Architectenbureaus. De organisatie wordt gekenmerkt door mensen die elke dag het verschil willen maken in het belang van het onderwijs. In een informele en gezellige sfeer met Brabantse inslag werken we aan mooie uitdagende projecten en behalen we mooie resultaten. Bij onze klanten werk je in een omgeving waar onze toegevoegde waarde niet enkel wordt gezien maar wordt gewaardeerd door langdurige klantrelaties. Anculus staat voor professionaliteit vanuit een maatschappelijke betrokkenheid.

Kijk snel in welke rol jij past!

Vacature: Projectmanger Nieuwbouw & Renovatie
Vacature: Bouwkundig projectleider beheer
Vacature: (Jr.) Vastgoed adviseur bestaand vastgoed
Stage plaatsen: MBO / HBO facilities
Stage plaatsen: MBO / HBO / Universiteit bouwkunde / vastgoed beheer en ontwikkeling 
   
Sollicitatie
Ben je enthousiast over een van deze vacatures, stuur dan je cv en motivatie naar Frank van Vilsteren, Algemeen Directeur Anculus b.v.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda Guis personeel@anculus.nl en telefonisch via 085-4899297
Voor de vacature: Bouwkundig projectleider beheer en de vacature Projectmanager Nieuwbouw & Renovatie , neemt u contact op met Werelds in mens & werk, zij verzorgen exclusief in opdracht van Anculus de werving en selectie van deze twee functies. Je reactie kun je sturen aan nout@werelds.nu. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Nout ter Horst op nummer 06-52390766
Voor meer informtie klik hier

Bouwkundig projectleider beheer