""Natuurlijk stellen wij Meerjaren onderhoudsplannen op""
Op zoek naar professionals!

Wil jij deel uitmaken van een hecht team in een gemoedelijke (Brabantse) omgeving? En wil jij samen met jouw collega's schoolbesturen, onderwijsinstellingen en kinderopvangcentra helpen en ontzorgen? Dan komen wij graag in contact met jou!

Anculus is een professioneel adviesbureau voor vastgoed en facilities. Anculus kent goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en volgt het Cao van Architectenbureaus. De organisatie wordt gekenmerkt door mensen die elke dag het verschil willen maken in het belang van het onderwijs. In een informele en gezellige sfeer met Brabantse inslag werken we aan mooie uitdagende projecten en behalen we mooie resultaten. Bij onze klanten werk je in een omgeving waar onze toegevoegde waarde niet enkel wordt gezien maar wordt gewaardeerd door langdurige klantrelaties. Anculus staat voor professionaliteit vanuit een maatschappelijke betrokkenheid.

Stage plaatsen facilitair advies:
  HBO facilities en bedrijfskunde
Stae plaatsen facilitair beheer:
  MBO / HBO facilities
Stage plaatsen afdeling vastgoedbeheer:
  MBO bouwkunde / HBO Bouwkunde, HIT
Stage plaatsen afdeling vastgoedontwikkeling:
  HBO Bouwkunde, HIT / Universiteit CME, ABP
   
Sollicitatie
Ben je enthousiast over een van deze vacatures, stuur dan je cv en motivatie naar Frank van Vilsteren, Algemeen Directeur Anculus b.v.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda Guis personeel@anculus.nl en telefonisch via 085-4899297