"Wij ontzorgen uw organisatie"
Anculare

Anculus is opgericht in 2006 en vanaf het begin streven we ernaar een autoriteit te zijn en te blijven, op het gebied van ondersteunende diensten voor het Primair, Voortgezet en Speciaal Onderwijs. We richten ons op professionalisering van de ondersteunende organisatie in onderwijs met name op gebied van vastgoed en facilities. In onze advisering kijken we naar de totale secundaire bedrijfsvoering. In onze dienstverlening richten we ons op verbetering van de efficiency en doeltreffendheid en we ontzorgen onderwijsinstellingen waar gewenst.

Vragen over huisvesting en facilitaire dienstverlening zijn voor veel opdrachtgevers geen kerntaak en inhoudelijke expertise in de breedte ontbreekt vaak. Voor Anculus is het dagelijkse kost, ons vak.

Betekenis
Anculus komt van het Latijnse woord anculare, wat helpen betekent of vrij vertaald: dienstverlenen. We helpen onderwijsorganisaties bij de verdere professionalisering van de ondersteunende organisatie.

Wij ontzorgen uw organisatie
Naast adviseren, kunnen wij uw organisatie ontzorgen door beheertaken over te nemen. Onderwijsorganisaties zijn vaak te klein om de beheertaken zelf uit te voeren met kundig personeel dat vakinhoudelijke kennis heeft van de diverse onderwerpen. Anculus richt haar dienstverlening zo in dat zij functioneert als onderdeel van de staforganisatie c.q. het bestuursbureau van haar klanten.

Als schoolbestuur geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met Anculus en ontdek wat wij voor uw onderwijsinstelling kunnen betekenen.

Jan Minke - Marketing & Sales
Phone 9 06 10 27 47 96
Calendar 4 Plan een kennismakingsgesprek