"Uitgavenreductie door koers, procesinrichting en inkoopbeleid"
"Ook voor (Europese) aanbestedingen"
"Natuurlijk stellen wij Meerjaren onderhoudsplannen op"
"Anculus; voor primair & voortgezet onderwijs"
""Natuurlijk stellen wij Meerjaren onderhoudsplannen op""
Verhuizing

Bij een grootschalige renovatie of nieuwbouw komt veel op een onderwijsteam af waar (opnieuw) over nagedacht moet worden, voor de nieuwe situatie als de nieuwbouw of renovatie gereed is. En dan is er nog de verhuizing die veel voorbereiding en daarmee tijd en aandacht vraagt. Vooral als het om meerdere verhuisbewegingen gaat; bijvoorbeeld als er spraken is van tijdelijke huisvesting. Tijd en aandacht bij een verhuizing, welke ten kosten gaat van het onderwijs, zal leiden tot een verhoogde werkdruk voor directie en het team. Als men dat wil voorkomen heeft Anculus de mogelijkheid schoolbesturen te begeleiden bij de daadwerkelijke verhuizing naar hun tijdelijke en/of nieuwe locatie.


Waar onderwijsinstellingen als bouwheer veelal kiezen voor externe ondersteuning is dit voor de verhuizing minder vanzelfsprekend en wordt de verhuizing gezien als een schoolse aangelegenheid. Door de beperkte budgetten op schoolniveau wordt er zelden gekozen voor externe ondersteuning. Als later de balans wordt opgemaakt blijkt dit vaak een verkeerde keuze. Anculus heeft veel ervaring met het voorbereiden en begeleiden van verhuisbewegingen. Of het nu gaat om het begeleiden van het voorbereidingsproces om te komen tot een verhuisplan met bij behorende planning en begroting, als de voorbereiding en coördinatie in de aanloop naar -, als op de dag van de verhuizing. Anculus ontzorgt uw school op elk niveau dat gewenst is. 


Wilt u meer weten over deze dienstverlening of bent u opzoek naar ondersteuning bij uw aanstaande verhuizing? Neem dan contact op met Ineke in 't Groen afdelingsmanager Facilitairbeheer 040-2462357/ 06-10274796. Of met onze relatiebeheerder Marlous Klijn 06-44951915  
Gebruik de button: Geïntereseerd?, bel of mail ons.