Vastgoed ontwikkeling
Vastgoedbeheer
Facilitair advies
Facilitair beheer
Aanbesteding Food Nonfood
Het Trinitas College is een rooms-katholieke scholengemeenschap voor gymnasium, (tweetalig) atheneum, havo, vmbo in Heerhugowaard. Trinitas heeft zo'n 3400 leerlingen die onderwijs volgen op twee locaties.

Elke locatie koopt zelfstandig haar assortiment food en non-food in, bij verschillende lokale leveranciers. Uit een analyse blijkt dat de beoogde contract- inkoopwaarde boven de Europese drempelwaarde komt, derhalve dient het Trinitas College food en non food aan te besteden via een Europese aanbestedingsprocedure. Het Trinitas College heeft Anculus gevraagd hen hierin te begeleiden.
Anculus start met een inkoop analyse, waarna het programma van eisen en het aanbestedingsdocument wordt opgesteld. Trinitas College heeft aangegeven dat zij waarde hecht aan het betrekken van de lokale markt bij de aanbesteding. Anculus zal dit borgen in het proces van aanbesteding.
Anculus is een zeer ervaren partner voor organisaties in het voortgezet onderwijs bij aanbestedingen en contractbeheer op het gebied van de ondersteunende diensten.

"Europese aanbesteding onderwijs"