Vastgoed ontwikkeling
Vastgoedbeheer
Facilitair advies
Facilitair beheer
 > Projecten > Blosse
Blosse aanbesteding MVO bouwteam, architect en aannemer
Stichting Flore en Stichting Kinderopvang Heerhugowaard vormen per 1 januari 2018 één organisatie voor opvang en onderwijs onder de naam: Blosse. Blosse biedt opvang en onderwijs van baby tot brugklasser. Met ruim 1.000 medewerkers - verdeeld over 27 kindcentra en een servicebureau – vormt Blosse de basis voor de ontwikkeling van basisscholen en kinderopvang tot kindcentra in Heerhugowaard en omgeving.

Blosse heeft Anculus gevraagd om hen te ondersteunen en te adviseren bij de aanbesteding bouwteam architect, aannemer en overige adviseurs t.b.v. IKC De Nieuwe Draai.  
Deze aanbesteding van de bouwteam-architect en bouwteam-aannemer worden uitgevoerd volgens het Inkoopbeleid van Blosse en de geldende aanbestedingsregels vanuit de Aanbestedingswet.
Een Europese aanbesteding MVO. Anculus heeft een voorstel uitgebracht om Blosse te begeleiden bij de aanbesteding van het bouwmanagementbureau.
Een tweede stap is het selecteren van een bouwteam-architect en een bouwteam-aannemer voor het project. Anculus hecht waarde aan maatwerk per klant.
Anculus is een zeer ervaren partner voor organisaties in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs bij aanbestedingen op het gebied van de ondersteunende diensten (vastgoed en facilities).
Hieronder vallen aanbestedingen op het gebied van bouwprojectmanagement, alsook ontwerpdiensten en uitvoering (bouwkundig en installatietechnisch aannemers).
Door onze brede kennis en ervaring van de markt en onze sterke inhoudelijke kennis, zijn wij in staat om uw organisatie optimaal te ondersteunen op het ontzorgingsniveau dat past bij uw scholen.