Vastgoed ontwikkeling
Vastgoedbeheer
Facilitair advies
Facilitair beheer
Ventilatie onderzoek in Coronatijd
Meerkring, stichting voor openbaar primair onderwijs in Amersfoort, biedt uitstekend onderwijs op 23 aangesloten basisscholen aan 4500 leerlingen, door 600 professionals.

Vanuit de interim functie vertegenwoordigd de vastgoedbeheerder van Anculus de Meerkring in de projecten, in relatie tot de ontwikkeling en het onderhoud van diverse scholen.
Meerkring heeft Anculus o.a. de vraag gesteld om hen te begeleiden bij het opstellen van het functioneel-ruimtelijk en beeldvormend programma van eisen voor nieuwbouw van een (I)KC en Kinderopvang. Op basis van dit programma van eisen kan de bouwteam-architect de school specifieke plattegrond vertalen naar een ontwerp.
Daarnaast heeft Anculus op vraag van Stichting Meerkring een ventilatie onderzoek uitgevoerd binnen de diverse scholen. Nog niet alle schoolgebouwen voldoen aan de wettelijke normen voor ventilatie. Dat blijkt uit een inventarisatie van het LCV.  Stichting Meerkring heeft Anculus gevraagd om hen te helpen de ventilatie op orde te krijgen en te laten voldoen aan de eisen van het Ministerie van Onderwijs.

 

"Ventilatieonderzoek schoolgebouwen"