Vastgoed ontwikkeling
Vastgoedbeheer
Facilitair advies
Facilitair beheer
Het voeren van de financiële administratie voor de VVE
IKC Dorpsschool Rozendaal is een voorziening voor kinderen van 0 tot 13 jaar, waar onderwijs, peuterspeelzaalwerk, kinderopvang, buitenschoolse opvang en specialistische behandeling samengaan en elkaar versterken in een multifunctioneel gebouw. Het team van IKC Dorpsschool Rozendaal bestaat uit 16 leerkrachten die lesgeven aan ongeveer 250 leerlingen en is gevestigd in Rozendaal.

In aanvulling op de facilitaire - en vastgoeddienstverlening voor het VVE-beheer voor IKC Dorpsschool in Rozendaal, heeft IKC Dorpsschool Anculus gevraagd om hen te begeleiden bij het voeren van de financiële administratie voor de Vereniging van Eigenaren.
Anculus werkt hierbij vanuit haar eigen administratieve systeem (Unit4). De werkzaamheden worden uitgevoerd door een administratief medewerker van de afdeling Facilitair beheer onder toeziend oog van onze (externe) accountant. Hierbij is transparantie van groot belang.
Anculus zal namens de VVE-facturen versturen en verwerken en verzorgt hierbij het debiteurenbeheer. Tevens stelt Anculus elk jaar een concept Jaarbegroting op, waarna de Jaarrekening wordt opgesteld door een externe accountant, geselecteerd door het bestuur van de VVE.
Met deze aanbesteding heeft het IKC de administratieve dienstverlening ingekocht binnen de gestelde kaders en die goed aansluit bij de wensen en eisen van de VVE.
Anculus is de specialist voor het primair en voortgezet onderwijs als het gaat om
facilitaire - en vastgoeddienstverlening, maar ook t.a.v. interim opdrachten en het beheren van de administratieve -, schoonmaak- ,  en overige dienstverlening.

"Facilities in het primair onderwijs"