Vastgoed ontwikkeling
Vastgoedbeheer
Facilitair advies
Facilitair beheer
 > Projecten > KSU
Diverse aanbestedingen
Katholieke Scholenstichting Utrecht bestuurt in Utrecht 24 basisscholen, verdeeld over 31 locaties. Dagelijks volgen ruim 7000 leerlingen onderwijs, verzorgd door circa 750 medewerkers. Anculus ondersteunt de KSU op diverse terreinen vanuit specialisme en expertise.

 De KSU vroeg aan Anculus om hen o.a. te begeleiden naar een nieuw schoonmaakcontract voor alle onderwijsgebouwen. KSU wilde een dienstverlener selecteren die staat voor het leveren van schoonmaakkwaliteit. De adviseur van Anculus doorliep hiervoor de wettelijk verplichte Europese aanbestedingsprocedure met een hybride vorm van prestatie-inkoop. Daarnaast heeft Anculus de KSU begeleid bij de aanbesteding van OLP. De aanbesteding van het onderwijsleerpakket betreft een levering en kent een Europese aanbestedingsprocedure. Het onderwijsleerpakket (OLP) is een belangrijke post op de begroting van een schoolbestuur. Anculus begeleid de aanbesteding vanaf de voorbereiding, de analyse, inschrijving, beoordeling en de gunning tot aan de contract implementatie en het contractbeheer.
Naast onze grote kennis van Europees aanbesteden hebben onze specialisten eveneens een grote kennis van de markt. Zo wordt een goede mix van inhoud en proces geboden. Anculus ondersteunt inhoudelijk in het proces en voert de regie op de aanbestedingsprocedure. Deze aanbesteding is zodanig ingericht dat de projectgroep, tevens beoordelingscommissie, niet alleen een keuze maakte voor een bedrijf op basis van het programma van eisen, maar ook een gevoel kreeg bij het bedrijf die de klus voor de komende jaren moet en kan gaan klaren.

 

"Goede begeleiding en advies bij diverse Europese Aanbestedingen"