Vastgoed ontwikkeling
Vastgoedbeheer
Facilitair advies
Facilitair beheer
 > Projecten > Librijn
Aanbesteding ICT-Netwerkbeheer
Librijn openbaar onderwijs is verantwoordelijk voor het openbaar primair onderwijs in Delft en Rijswijk. Er zijn 11 scholen aangesloten, verdeeld over 14 locaties. Hierbinnen zijn twee openbare scholen voor speciaal basisonderwijs (SBO). De openbare basisscholen worden bezocht door ongeveer 2.900 leerlingen en er zijn circa 290 medewerkers werkzaam. Hiermee behoort de Librijn tot de middelgrote besturen voor primair onderwijs in Nederland.

Anculus verzorgde voor Librijn aanbestedingen voor ICT, administratie en schoonmaak. Tijdens de voorbereidingen op de aanbesteding ICT ondersteunde Anculus Librijn bij de herinrichting van het ICT netwerk en het beheer daarvan. Dit op basis van een analyse van de huidige ICT-organisatie en behoefte rond functionaliteit.
In nauw overleg werkten we naar een inrichtingsmodel en voorwaarden voor de nieuwe ICT-organisatie. Vervolgens is een aanbesteding voorbereid en begeleid. Anculus heeft Librijn ontzorgd door de werkgroep enkel in te zetten voor een goede discussie, reflectie en toetsing van de uitgangspunten om te komen tot een goede vertaling van de behoefte naar een dienstverlening.

"Een goede discussie"