"Duurzaamheid moet gewoon"
"Anculus; voor primair & voortgezet onderwijs"
"Ook voor (Europese) aanbestedingen"
""Natuurlijk stellen wij Meerjaren onderhoudsplannen op""
Programma van eisen

Nieuwbouw of renovatieplannen bieden uw organisatie een kans om na te denken over de ideale huisvesting voor uw school. Anculus ondersteunt en ontzorgt, waarbij u aan het stuur blijft. Als onderwijsinstelling heeft u in de beginfase van het bouwproces veel invloed. Door uw wensen en eisen te formuleren in een programma van eisen (PvE) heeft u een document wat als basis dient voor de architect, aannemer en andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Compleet en meetbaar.

Op basis van een helder programma van eisen past het gebouw naadloos bij uw onderwijsconcept in plaats van dat de gebruikers zich moeten aanpassen aan het gebouw.
Wij luisteren naar uw wensen en eisen, maar zijn ook kritisch en komen met alternatieven. Anculus werkt veelvuldig met beeldmateriaal en voorbeelden om het PvE scherp te krijgen en onze adviseurs hebben zowel organisatorische, technische als architectonische kennis. Het resultaat is een compleet document. Anculus werkt waar mogelijk met grafische middelen om informatie helder inzichtelijk te maken en andere partijen enthousiast te maken voor uw ideeën over het gebouw.