Vastgoed ontwikkeling
Vastgoedbeheer
Facilitair advies
Facilitair beheer
 > Projecten > KPOA
Begeleiding aanbesteding Architect Laakse Tuinen wijk Schothorst
Samen met de collega besturen Cordeo en PCBO Amersfoort hebben KPOA en De Meerkring in het traject voor de realisatie van vier nieuwbouwscholen in de wijk Schothorst Het Uniform Basis Gebouw (UBG) ontwikkeld. Het UBG is eigendom van de vier schoolbesturen en een belangrijk uitgangspunt bij de selectie van de architect, ingenieurs en aannemer maar ook voor de inrichting van het bouwvoorbereiding- en aanbestedingsproces.

KPOA heeft Anculus gevraagd een advies uit te brengen voor het aanbesteden van de architect en vervolgens een voorstel uit te brengen voor het begeleiden van de aanbestedingsprocedure. Daarnaast eventueel de vraag aan Anculus om KPOA te begeleiden bij de aanbesteding van de bouwkostendeskundige en tot slot begeleidt Anculus de Europese aanbestedingsprocedure voor de Aannemers.
Anculus is dagelijks betrokken bij en is actief in vastgoedvraagstukken in het primair onderwijs en voortgezet onderwijs. Onze medewerkers hebben daarom een grote affiniteit met de interne bedrijfsprocessen, de vraagstukken en de cultuur binnen onderwijsorganisaties. Daarnaast hebben onze medewerkers een grote inhoudelijke kennis van de specifieke wet- en regelgeving voor primair onderwijs.

"Het Uniform Basis Gebouw (UBG) "