"Anculus; voor primair & voortgezet onderwijs"
"Ook voor (Europese) aanbestedingen"
"Duurzaamheid moet gewoon"
""Natuurlijk stellen wij Meerjaren onderhoudsplannen op""
"Wat als het geld naar het primaire proces moet gaan; Het onderwijs."
Contractmanagement

Wilt u overzicht in wat er loopt aan contracten? En meer grip op de afspraken en de kwaliteit van de uitvoering hiervan?

Anculus biedt u de oplossing met professioneel contractmanagement. Uw ondersteunende organisatie functioneert effcienter, doeltreffender en beter. Uw scholen voelen zich ontzorgd en goed gefaciliteerd.

Anculus verzorgt voor veel schoolbesturen het contractmanagement. Anculus beheert de contracten, ontzorgt bij het oplossen van calamiteiten en urgente vragen, onderhoudt de contacten met de dienstverleners, voert interventies uit als de dienstverlening niet naar tevredenheid loopt, controleert de uitgaven en legt verantwoording af. Wat Anculus allemaal doet kunt u op transparante wijze volgen in ons webbased management informatie systeem OD-Portaal. Het servicemeldpunt is 24/7 bereikbaar en onze contractmanager houdt continu vinger aan de pols en voert de werkzaamheden uit, waarbij dit met regelmaat vanuit uw stafkantoor zal zijn. Bent u geïnteresseerd en wilt u weten hoe Anculus werkt? Bel of mail voor een oriënterende afspraak.